Σύστημα Ήφαιστος

Από το Φεβρουάριο του 2008, το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων. Το σύστημα αυτό αποτελεί έναν απλό online καταχωρητή αγορών και πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης, για πρατήρια υγρών καυσίμων και μεταπωλητές υγρών καυσίμων που ανήκουν στο μητρώο ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ.
Οι άνθρωποι του κλάδου θα γνωρίζουν πόσο προσοχή χρειάζεται ο χειρισμός των αγορών και των πωλήσεων, ώστε τα αποθέματα να είναι πάντα θετικά και πάντα ισόποσα με τα πραγματικά ανά πάσα στιγμή, τόσο για την εύκολη και άμεση επιστροφή σε αυτούς του ειδικού φόρου κατανάλωσης από το υπουργείο αλλά και για την αποφυγή προστίμων από τις ελεγκτικούς κρατικούς μηχανισμούς που πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους σε πρατήρια και μεταπωλητές.


Παρέχουμε:

• Δωρεάν εκπαίδευση στο χειρισμό του προγράμματος Ήφαιστος, αν αποφασίσετε να το χειρίζεστε οι ίδιοι μέσα στην επιχείρησή σας.
• Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή "κόκκινου" αποθέματος ή μεγάλων αποκλίσεων με το πραγματικό απόθεμα.
• Καταχώρηση από εμάς των τιμολογίων και χειρισμός για εσάς του συστήματος Ήφαιστος για να επικεντρωθείτε απρόσκοπτα στη δουλειά σας.


Σε κάθε περίπτωση, σας παρέχουμε όλη την αναγκαία υποστήριξη για να είστε απόλυτα συνεπείς με την υπάρχουσα νομοθεσία χωρίς το παραμικρό άγχος για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

-  Β. Ηπείρου 135, Γλυφάδα, Τηλέφωνο: 210 96 07 532

-  Ερμού 44, Αθήνα, 3ος όροφος

  • Facebook - Grey Circle